Tommy e. hansen

Her er lidt historie om Tommy.
Jeg er født i 1948 i Aalborg, og har gået i skole på i Alle'skolen samt på Vejgård Øster skole.

Jeg er uddannet maskinsnedker i 1968 hos Markus Pedersen i Vejgård, derefter tog jeg til sjælland og arbejdede på Helsingør Værft, og så kaldte tiden jo sig jo også man skulle ind og springe idiot hos militæret.

Derefter kom jeg til at køre som salgschauffør hos den røde Gartner Nielsen og Nielsen.
Derefter kom jeg til NOBA brød hvor jeg kørte i en del år som salgschauffør, det var en dejlig tid med masser af gode kollegaer´, nogle af dem snakker jeg stadig med.

Så kom jeg til Rosenborg ost som salgskonsulent, hvor jeg vare et par år.

Derefter var jeg hos Cadiso ( CO-RO FOOD ) i omkring 7 år, hvorefter jeg valgte at skiifte til et par år hos DBM Merchandising med edb ting, med vores gl. Salgsdirektør fra Cadiso tiden.

i 1994 Kom jeg til Conta datasaystemer A/S  i Klarup hvor jeg købte mig ind i firmaet, det gik rigtig stærkt i nogle år, hvor vi også startede en produktionsafdeling i Randers, som jeg kom til at stå for.
Det var en spændende tid i Conta Data, der skete meget inden for denne branche i 1990 erne, det var en branche i en rivende udvikling, nogle gange gik det simpelthen for stærkt.

Jeg gik ud af firmaet i slutningen af 1999 hvor efter jeg købte 2 kiosker, en i Randers og en i Århus, dem drev jeg i et par år, hvorefter jeg bare skulle have 4 år  til at gå inden jeg skulle på efterløn.

I de 4 år kørte jeg rutebil mellem Randers - Silkeborg og mellem Århus - Viborg, samt Randers Århus.

Idag har vi lagt Campingen på hylden, og jeg er idag formand for Boligselskabet af 2014 i Randers hvor vi har 1495 lejemål i Mariager / Assens i nord og hele djursland samt i Hadsten syd for Randers. et job der faktisk er meget spændende jeg bor selv i en af lejemålene en dejlig ejendom der var færdigbygget i 2012 hvor vi flyttede ind i det og har været med til at præge området og ejendommen hvor jeg også er formand.